Kako izbrati prave kopalke

Kako izbrati prave kopalke
06. april 2022

S kopalkami, v katerih si videti kot filmska zvezda in samozavestna, kot da bi pravkar prejela prestižno nagrado, se v poletje tokrat podaj pripravljena. Preberi, katere so tiste zvijače, ki jih zagotovo uporabijo slavni, kadar se odločajo za nove kopalke.

Če imaš manjše prsi

Pri drobnih prsih lahko izbereš tudi bolj vpadljiv zgornji kos. Odloči se za volančke in naborke. Pusti se premamiti modnim rokavom. Nosi svetle barve in se pusti prepričati vzorčkom.

Ne pozabi pa tudi na modrček push up, ki bo ustvaril zavidljiv dekolte in poudaril to, s čimer te je obdarila mati narava.

Če imaš večje prsi

Pri večjih in težjih prsih potrebuješ dobro oporo, zato izbiraj modrčke, ki imajo širše naramnice. Priporočamo modrčke s penasto košarico.

Bolje ko se ti bo modrček prilegal, boljšo oporo bodo imele tvoje prsi. Bonus dodatek – z dobrim prileganjem boš videti vitkejša.

Če želiš skriti trebušček

Odgovor boš našla v detajlih, kot sta na primer pisani zgornji del in enobarvni spodnji del kopalk. Predlagamo hlačke z višjim pasom v temni barvi. Zaupaj barvam – če želiš poudariti nekaj, kar ti je všeč, izberi svetlo in obratno – če želiš prikriti nekaj, kar ti ni všeč, izberi temno.

Če imaš širše boke

Najboljša kombinacija kopalk za širše boke vključuje zabavni zgornji in preprosti spodnji del. Uravnoteži postavo z modrčkom, ki ima volančke ali naborke, je živahnih barv in bo pritegnil pozornost. Spodnji del pa poudari z odličnim prileganjem hlačk v temnejših barvah.

Če imaš dolg trup

Izberi bikini hlačke ali tiste z višjim nožnim izrezom. Pokazale bodo malce več kože in ti optično takoj podaljšale noge. Razmisli predvsem o svetlejših barvah ali vzorčastih spodnjih delih, pri zgornjem delu pa poskusi ostati malce bolj minimalistična.

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.