Kopalke za vsako postavo

Kopalke za vsako postavo
03. maj 2023

Drzne, energične barve in živahni potiski zaznamujejo modele, ki lepo objemajo telo in v katere se boš preprosto zaljubila. V njih boš najboljša različica sebe - od razvajanja na plaži do uživanja na pijači ob bazenu.

Kako torej najti popolne kopalke, ki bodo poudarile najboljše na tebi?

 

Dolge noge

Ali so ti vedno govorili, da so tvoje noge nekaj najlepšega na tebi? Pokaži jih – izberi kopalke z visoko izrezanim spodnjim delom, ki podaljša telo, lepo poudari dolge noge, zoži pas in ustvari obliko peščene ure. Združi jih z igrivim, potiskanim zgornjim delom v slogu balkoneta, ki usmeri pozornost na dekolte in dopolni videz, ki ga je navdihnila Brigitte Bardot.


Elegantna ramena

Če imaš ožja ramena, poudari dekolte s kopalkami s tankimi naramnicami in mladostnim bando ali balkonet krojem modrčka. Poigravaj se z naramnicami – prekrižaj jih na hrbtu ali pa nosi modrček brez njih, da bo telo enakomerno deležno sonca. Za koktajle ob sončnem zahodu obleci lahkotno poletno obleko z detajlom na ogrlici, ki razkriva s soncem poljubljena ramena.


Večje prsi

Če imaš večje oprsje, potem posveti izboru kopalk še več pozornosti. Izberi modrčke s kostjo, ki bodo prsi lepo podprli, jih nekoliko privzdignili, nekoliko širše naramnice bodo udobno držale težo tvojih prsi, vse pa bo ustvarilo zavidljivo lep dekolte. Podobo dopolni z nižjimi spodnjimi deli kopalk, ki ustvarijo videz daljšega trupa in uravnotežijo postavo.


Športna postava

Si vitka, imaš vitke noge, a čvrsto postavo? Poudari ozek pas in ustvari videz oblin peščene ure. Izberi kopalke z  naborki ali učinkom push upa za povečanje videza prsi. Če si raje bolj pokrita, izberi enodelne kopalke s pasom, ki ustvari videz ožjega pasu in bolj skladne postave.


Čudovite obline

Bodi ponosna na obline, ki spominjajo na boginje. Poudari samozavest z enodelnimi kopalkami drznih cvetličnih in leopardovih potiskov ter enobarvnimi dodatki, ki optično nekoliko zožijo postavo. Seveda lahko izbereš tudi dvodelne različice. Za pridih klasičnega hollywoodskega glamurja dopolni kopalke z ujemajočo se potiskano haljo.


Hruškasta postava

Za tvoje ženstvene boke, močne noge in ozek zgornji del telesa bodo primerne kopalke, ki bodo videz postave uravnotežile. Barve, kot sta nevihtno modra in koralna, vdihnejo energijo preprostim, elegantnim silhuetam, bleščeči kovinski detajli pa ujamejo sončno svetlobo in usmerijo pozornost k zgornji polovici telesa. Nadvse uporabne so tudi hlačke z zavezovanjem ob straneh, kar omogoča, da lahko hlačke zavežeš višje ali nižje, kakor ti je ljubše.


© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.