Otvoritveni dogodek v prodajalni Lisca v Sevnici

Otvoritveni dogodek v prodajalni Lisca v Sevnici
17. marec 2023

Podjetje Lisca uspešno poslovanje preteklih let nadgrajuje s strateškimi investicijami. V letošnjem letu je načrtovana vzpostavitev digitaliziranega skladiščnega sistema z eno najsodobnejših rešitev v tem delu Evrope ter prenovo poslovnih prostorov. Poslovanje podjetja bo postalo še bolj učinkovito, sodobno in trajnostno naravnano. Prvi korak v tem paketu prenov je nova prodajalna Lisca v Sevnici, ki jo od sredine marca najdemo na novi lokaciji, na Prešernovi 10, v Sevnici.

Najnovejša prodajalna je največja Liscina prodajalna perila in kopalk in ponaša se s sodobno ureditvijo, v skladu s smernicami, ki jih narekujejo svetovni trendi urejanja prodajnih mest. Nakupovanje tako postaja sproščeno in prijetno.

Otvoritvenega dogodka se je udeležilo lepo število izbranih povabljencev, med katerimi so bili: lastnika Lisce, Dari in Vesna Južna, župan občine Sevnica Srečko Ocvirk, Stanislava Žičkar, predsednica krajevne skupnosti Sevnica, Vladimira Tomšič, direktorica zdravstvenega doma Sevnica, članice Društva poslovnih žensk FAM, predstavnice mednarodnega združenja žensk SILA–IWCL, ki združuje soproge veleposlanikov in mnogi drugi.

Prijetno vzdušje je popestril pevski nastop Nuše Derenda, v modnih izhodih pa so se v najnovejših modelih aktualne kolekcije perila kopalk sprehodile manekenke in maneken, ki so razgreli atmosfero in nas popeljali v tople pomladne in vroče poletne dni.

 

Foto: MEDIASPEED

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.