Lisca v Sevnici odprla največjo prodajalno perila in kopalk

Lisca v Sevnici odprla največjo prodajalno perila in kopalk
16. marec 2023

Lisca je v sredini marca odprla novo prodajalno v Sevnici. Gre za največjo Liscino prodajalno perila in kopalk v Sloveniji in hkrati edino prodajalno s celotno Liscino ponudbo. Zasnovana je skladno z najnovejšimi svetovnimi trendi glede ureditve prodajnih mest in na prvo mesto postavlja udobje kupca in sproščeno ter prijetno nakupovalno izkušnjo.

Pregledna postavitev omogoča lažjo izbiro, sistem prodajnih kotičkov pa poskrbi, da je izkušnja nakupovanja perila ravno prav intimna. Posebna pozornost je namenjena tudi garderobam, ki so velike in udobne – in v katerih bomo z veseljem preizkušale, v katerih kopalkah se bomo počutile najbolje. Sicer pa je za Lisco že značilno, da so pomemben del nakupne izkušnje prodajne svetovalke, ki znajo strokovno svetovati pri izbiri pravega modela – tako glede stila kot prave velikosti za posameznico.

Liscina prodajalna v Sevnici je ena od 24 prodajaln v Sloveniji. V času od 16. do vključno 18. marca 2023 izkoristite 20% otvoritveni popust ob nakupih nad 20 eur (velja na neznižane izdelke) in osvežite svojo garderobo s perilom, kopalkami ali spalnim programom.

Foto: MEDIASPEED 

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.