Modna revija Lisca za pomlad-poletje 2020

Fotografija - Modna revija Lisca za pomlad-poletje 2020
26. junij 2019
V Portorožu je bilo zopet vroče. Lisca je na tradicionalno junijsko srečanje v Grand hotel Bernardin povabila poslovne partnerje iz več kot 20 držav in jim prvič predstavila modne smernice za pomlad-poletje 2020. Trendovsko perilo, kopalke in spalni program so oblikovale Liscine kreatorke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Klementina Kranvogel, Marjana Češnjevar in Sofija Urumović pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc in direktorice razvoja Danijele Klemenčič.

Kaj bo torej prihodnje leto navduševalo ljubitelje perila? Sodobni in romantični modeli iz nežne čipke ali modne vezenine, transparentni vstavki, brezšivni zaključki, nežni potiski … so tisti detajli, ki jih bomo opazile v kolekciji Lisca Fashion. Kolekcija Lisca Selection bo s pravo kombinacijo cut-out izrezov in nežne prosojnosti pod razkošnim vezenjem, s čipkastimi modeli in kristali Swarovski pričarala ravnovesje nedolžnosti in drznosti, ki pospeši utrip. Romantično spogledovanje s trendi preteklosti, s spomini iz otroštva, s skrivnostmi naših babic … v prijetnih naravnih materialih ali nostalgičnih vzorcih na perilu in pižamah v sodobnih, a lahkotnih krojih pa bo zaznamovalo kolekcijo Lisca Cheek.

In kopalna moda? Prinaša svežino v priljubljenih poletnih motivih in raznolikost modelov, med katerimi bo vsaka našla pravega za svoj idealni dopust. Za ljubitelje romantike in eksotike bodo pravi cvetlični ali tropski motivi, obvezne so sodobne variacije mornarskega stila, morda vas prepriča etno, afriški pridih modelov ali pa grafični motivi, pozicionirani za diskretno oblikovanje postave … Prihodnje poletje bomo nosile različne odtenke modre, roza, zelene in trendovske zemeljske tone. Kolekcijo Lisca Selection navdihujejo sodobne Kleopatre, za katere so ustvarjeni izvirni modeli z ekstravagantnimi detajli. Kopalke Lisca Cheek pa bodo za tiste, ki želijo pustiti pečat – v svetlečih ali retro modelih. Vsekakor pa je vredno izpostaviti minimalistične, a obojestransko nosljivo serijo iz eko materiala, ki nastane iz recikliranih plastenk, najdenih na obalah morja. Trajnostno, udobno in trendy. In kroji? Še vedno nas bodo navduševali high-neck modeli, high-leg hlačke in sodobne različice triangel modrčkov.

Sveže trende je predstavila mednarodna manekenska ekipa z lepoticami iz Slovenije, Hrvaške, Makedonije, Brazilije … Na pisti pa smo opazili tudi Majo Zupan, Miss Slovenije 2017, Emmo Peralta, zmagovalko World Top Model Slovenije 2018 in Ariano Hodžić, aktualno Miss turizma Slovenije.
© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.