Hedonizem, ljubezen in uporništvo

Hedonizem, ljubezen in uporništvo
29. junij 2022

Po nekajletnem premoru se je zopet odvil modni popoldan v Portorožu. Na tradicionalnem srečanju poslovnih partnerjev iz več kot 20 držav v Grand hotelu Bernardin smo prvič predstavili modne trende, ki nas bodo razveseljevali v prihodnjem letu. Raznoliko kolekcijo so pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc in direktorice razvoja Janje Seničar Tratar oblikovale modne oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič in Sofija Urumović. In čeprav je bil dogodek v prvi vrsti namenjen poslovnim partnerjem iz tujine, smo v prvih vrstah zasledili tudi nekatere slovenske vplivneže.

 

Kakšen modni navdih nas torej čaka prihodnjo pomlad in poletje?

Kolekcija kopalk tudi tokrat prinaša osvežen modni miks cvetličnih vzorcev, živalskih potiskov in enobarvnih plažnih različic … Pa vendar je kolekcija kopalk Lisca za poletje 2023 edinstvena, drzna in samosvoja. Nagovarja nas, da se zazremo vase in si tudi na plaži drznemo izraziti svojo bit – pa naj bo ta prvinsko divja ali harmonično izčiščena.

 

Kolekcija perila pa bo naslednje leto razvajala z nežnostjo in romantiko. Seveda ne bo šlo brez prefinjenih detajlov – pa naj bo to prevezovanje, prosojnost ali razkošno vezenje. Z raznoliko izbiro tako svežih eye-catcherjev kot tistih udobnih, preizkušenih modelov, po katerih posegamo vedno znova – vendar v novih različicah, ki prinašajo modno svežino in lovijo ravnovesje med močnimi, energičnimi barvami, trendovskimi akcenti dvobarvnosti in nežnimi pastelnimi odtenki.

 

Letošnja modna revija ni le predstavila povsem sveže kolekcije za pomlad in poletje 2023, pač pa je opomnila, da lahko stopimo iz okvirjev, prisluhnemo sebi in spremenimo svet – pa čeprav le tistega okrog nas. Moda je namenjena vsem postavam, z več in manj oblinami, o tem je pričal tudi izbor deklet, ki so se sprehodila po modni pisti.

 

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.