Modna revija v središču Ljubljane

Modna revija v središču Ljubljane
01. junij 2023

Lepo sončno vreme nas je 25. maja v Ljubljani v mislih popeljalo v poletje. A ne le sonce, vzdušje so dodobra ogrele tudi manekenke in manekena, ki so se v sklopu dogodka V DUHU MODE IN ŠPORTA v kopalkah sprehodili po modni pisti.

Modni navdihi, ki zaznamujejo poletno modo, letos izžarevajo igro energičnosti in barvitosti. Liscina kolekcija kopalne mode prinaša osvežen modni miks cvetličnih vzorcev, živalskih potiskov in enobarvnih plažnih različic. Hkrati pa je tudi edinstvena, drzna in samosvoja. Prinaša barvito, a nosljivo paleto preizkušenih krojev - od romantične sentimentalnosti v cvetličnih potiskih, preko spogledovanja s 70-imi – z eksplozivnimi barvami, nenavadnimi linijami in vzorci, do drznih modelov in motivov. Kopalke dopolnjujejo modni dodatki, s katerimi podobo na plaži atraktivno popestrimo ali pa jo spremenimo v dnevni “look”.  

Povabljene goste pa je navdušila tudi večerna modna revija v restavraciji Nebo, kjer je Lisca predstavila zapeljivo in modno spodnje perilo.

Po modni pisti so se sprehodile manekenke Maja Zupan, miss Slovenije 2017, Anamarija Kastelic, miss turizma Slovenije 2021, Morgana Carneiro da Silva, Klara Videmšek, Tjaša Železen, Špela Klemenčič, Maša Sara Modic, Emma Peralta, Maruša Trefalt, Vita Čpajaković ter Leo Krajnc in Blaž Kričej Režek, ki smo ga lahko spremljali v oddaji Sanjski moški Slovenije.

 

Foto: MEDIASPEED

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.