Modna zgodba z Rebecco

Modna zgodba z Rebecco
27. februar 2024

Ste kdaj razmišljali, da bi pri snovanju svojega stajlinga namesto nakita njegovo vlogo prevzelo spodnje perilo? Naj postane vaš modni dodatek. V modni zgodbi se je s stilskimi kombinacijami drzno poigravala Rebecca Gliha.

Kako bi se predstavila?

Sem Rebecca Gliha. Ljubim in diham modo. Odkar pomnim, izražam samo sebe z oblačili in ne mine dan, ko mi ga dober stajling ne polepša in me napolni z energijo. Ko potegnem črto: Sem dekle, ki ljubi modo, ustvarjalka vsebin, vplivnica in stilska svetovalka.

 

Kakšen je tvoj slog oblačenja? 

Pri oblačenju rada razmišljam izven okvirjev, zato nenehno posegam po različnih kosih in jih med seboj kombiniram. Skupno jim je to, da ponotranjajo osemdeseta in devetdeseta leta, so klasični, hkrati modni in jih lahko kombiniram na različne načine. Moja unikatnost je, da rada posežem po moških silhuetah, ki jih popestrim s kosi, ki izražajo ženstvenost in energijo, ki jo premoremo samo me.

Kateri kos perila ne sme manjkati v nobeni garderobi?

Brezšivne hlačke so kos, ki bi ga morala imeti prav vsaka.

 

Kateri je tvoj najljubši kos perila? 

Črne seksi hlačke.

Kaj je navdihnilo tvoj stilski izbor za Liscino fotografiranje? 

Vsekakor sem želela pokazati, kdo sem in kakšen je moj prepoznavni slog oblačenja. V stajlingih lahko zaznamo veliko vintage pridiha, ki je trenutno moj najljubši. Navdihuje me moški slog, predvsem oversize blazerji, osemdeseta – usnjena jakna, podložena ramena in zlati dodatki v kombinaciji s trendi, ki jih lahko prav zdaj vidimo na modnih predstavitvah.

 


© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.