Prenovljena prodajalna Lisca v Velenju

Prenovljena prodajalna Lisca v Velenju
17. marec 2022

V sredini marca je svoja vrata odprla prenovljena prodajalna Lisca v Velenju. Sodobno opremljena večja prodajalna nudi prijetno nakupovalno vzdušje.

Ponudba je osvežena z novo kolekcijo svežih barv in vzorcev, ki bo zagotovo navdušila vse ljubiteljice modnih novosti in udobnega počutja.

Med njimi je tudi naša olimpijka Gloria Kotnik, ki je med prvimi obiskala prodajalno. Gloria je v Pekingu na letošnjih olimpijskih igrah osvojila bronasto medaljo v deskanju. Dosegla jo je z željo in vizijo, skupaj z vztrajnostjo in disciplino. In s tem, da verjameš vase.

Seveda pa je - kot marsikatera ženska - tudi ona ljubiteljica mode in si z veseljem privošči kakšen nov kos, ki popestri njeno garderobo.

In kaj nam je ob obisku zaupala?

»Sem ljubiteljica lepega spodnjega perila. Zaradi vsakodnevnih treningov izbiram takšne kose, da se v njih počutim predvsem udobno. Seveda pa se v mojem predalu s perilom najdejo tudi drugi kosi, tudi takšni s prefinjeno čutno čipko in modeli atraktivnega videza. Rada sledim modnim trendom in obožujem živahne barve.«

V prodajalni pa nam misli na morska razvajanja pričarajo prve serije kopalk letošnje sezone, ki so v različnih krojnih izvedbah in barvah že na voljo. Tudi Glorio Kotnik smo povprašali, kakšne kopalke izbira najraje:

»Rada imam tako enodelne kot tudi dvodelne kopalke, se pa največkrat raje odločim za enobarvne modele.«

Od 17. do 19. marca 2022 kupce v prodajalni Lisca v Velenju razvajamo tudi z 20% otvoritvenim popustom na vse izdelke (razen izdelke v akciji), prvih 30 kupcev pa prejme tudi darilo. 

Fotografije z otvoritvenega dne si oglej v fotogaleriji.

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.