Prenovljena prodajalna v Centru Interspar Vič

Prodajalna Lisca Vič
26. oktober 2022

Nova sezona. Nove kolekcije in nova podoba prodajalne Lisca v ljubljanskem Centru Interspar Vič. Vse to je prinesla tokratna jesen.

In prinaša tudi ugodnost, s katero vas razveseljujemo v OTVORITVENIH DNEH – 26. in 27. 10. 2022 lahko v prodajalni Lisca na Viču kupujete z 20% POPUSTOM

Prodajalno Lisca smo odeli v povsem novo podobo. Odlikujejo jo sodoben videz, preglednost ponudbe in prijetno vzdušje. Bogata ponudba je osvežena z novimi kolekcijami in znotraj nje je veliko kosov, v katere se boste hipoma zaljubili.

Izbirate lahko perilo in pižame, ki nas popeljejo v misteriozni budoir in bleščečo glamuroznost, prefinjene modele z nežno čipko, vezenino in tilom. V kolikor raje izbirate nekoliko bolj umirjene različice, boste v pestri Liscini ponudbi našli ženstvene in elegantne modele, ki bodo vaši priljubljeni kosi za vsak dan. Za vse ljubiteljice udobja, sproščenosti in naravnih materialov pa bodo prava izbira lahkotni modeli perila, oblačil in spalnega programa, ki bodo navdušili tako modne kot tudi športne navdušenke.

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.