Sejem v Parizu

Fotografija - Sejem v Parizu
23. januar 2020

Januarja se v francoski prestolnici že tradicionalno vse vrti okoli mode in najnovejših modnih trendov, ki bodo zaznamovali leto 2021. Sejma Salon International de la lingerie & Interfilière so se udeležile tudi nekatere naše sodelavke. Na sejmu so se predstavljali različni ponudniki perila in materialov, a v opazno manjšem številu kot v predhodnih letih.

Sejem je zaznamoval trend, ki ga je mogoče opaziti v različnih kampanjah in se ga tudi v Lisci poslužujemo že nekaj sezon – predstavitve modelov na ženskah različnih postav in starosti. Tudi na modnih revijah so se med običajnimi manekenkami sprehodile tudi gospa v zrelih letih in modeli polnejših postav in s tem pokazale raznolikost teles in perila, ki lahko lepo objame prav vse postave.

V sklopu sejma je bilo izvedeno tudi zanimivo svetovno poznano izobraževanje BRA FITTING s priznano ameriško predavateljico Kimmay Caldwell, strokovnjakinjo za področje perila. Potekalo je v obliki delavnice, tudi s praktičnimi prikazi na dveh modelih, na temo optimalnega prileganja perila, izboljšanja udobja, učinkovitega oblikovanja postave in izbire pravilne velikosti. Razložila je sistem označevanja velikosti perila po državah, ki različno uporabljajo zapis velikosti in košaric, saj ima veliko znamk namreč svoj standard mer.

Sodelavke so obiskale obstoječe in potencialne nove poslovne partnerje.  

 

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.