Sporočilo za edinstvene ženske

Sporočilo za edinstvene ženske
30. marec 2022

Draga ženska, ti si edinstvena!

V marcu smo raziskovali moč ženske, drobne stvari, ki žensko naredijo unikatno. Morda se ne boš prepoznala povsod, morda bi želela tudi sama dodati kaj, kar te dela posebno, morda pa spoznaš, da si posebna tam, kjer si prej ne bi niti mislila.

Ženske smo zelo dragocena bitja. Posedujemo posebne moči, ki lahko ljudi okoli nas nasmejijo ali spravijo ob živce. Smo unikatne in nezamenljive.

Imamo poseben smisel za humor in zmožnost, da s svojo prisotnostjo razsvetlimo prostor. S svojo igrivostjo in navihanostjo delimo dobro voljo, naša energija in pozitiven pogled na svet pa sta tista, ki privlačita. Smo samosvoje, s svojimi merili, postavljamo in uresničujemo vse mogoče cilje. Iskrene smo … in pogumne! Vsak dan se soočimo z neznanim in zmagujemo.

Smo trmaste, imamo svoje tečne dneve in včasih znamo tudi povišati glas. Imamo moč, da prenesemo marsikaj težkega in se ne opravičujemo za svoje solze. Znamo biti ranljive in ne branimo se objemov.

Ljubimo naše najdražje. Ljubimo jih močno! Vsak dan znova in znova smo zmožne oprostiti stvari, ki nas razžalostijo. Vendar smo boljše kot vsaka lekcija iz matematike – seštevamo ljubezen in odštevamo žalost.

Smo čudovite mamice in hvaležne za dano moč, da lahko ustvarimo novo življenje. Hvaležne smo, da smo lahko super tetke in vzor malim navihancem. Hvaležne smo za vnukinje in vnuke, ki nas takoj pomladijo in ob katerih začutimo neskončno ljubezen.

Ko je treba, imamo 6 rok in z vsako počnemo svojo stvar. S prvo roko božamo naše bližnje, z drugo kuhamo kosilo, s tretjo obešamo perilo, s četrto menjamo žarnico, s peto brskamo po telefonu in s šesto nanašamo ličila.

Edinstvene smo tudi po videzu, prav vsaka drobna podrobnost nas dela posebne. Naše telo je naš tempelj, čeprav morda ni takšno kot iz revije. Obožujemo ga! Ker nas pripelje do cilja, ki si ga začrtamo.

Smo rojene zmagovalke, saj lahko počnemo vse, kar si zamislimo … in pri tem izgledamo hudičevo dobro!

#Women2Women

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.