V duhu mode in športa

V duhu mode in športa
26. maj 2023

Četrtkov večer je v središču Ljubljane zaživel v duhu mode in športa.

Lisca, kot uradni sponzor ženske članske košarkarske reprezentance in Evropskega prvenstva v košarki za ženske, ki bo letos junija potekalo v Ljubljani, je na modni reviji Lisca predstavila modne trende kopalk, v katerih bomo zažareli to poletje. V zabavnem vzdušju so se predstavile tudi reprezentantke slovenske košarkarske reprezentance, #rakete, ki smo jih sicer vajeni v športnih oblačilih, tokrat pa so nas prijetno presenetile, saj so na modno pisto prišle v Liscinih kopalkah in oblačilih za plažo.

 

 

Lisca skrbno izbira partnerje s katerimi neguje poslovna sodelovanja. Ženska košarka si to zasluži, zato je njen ponosni sponzor. In tokrat Lisca kot sponzor stopa v ospredje ob domačem prvenstvu, ker verjame v povezovanje in podpira šport. V tem duhu so obiskovalce nagovorili direktor Lisce Luka Južna, Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije in Emir Haskić, direktor Eurobasketa.

 

 

Navdušenje množice obiskovalcev, ki je dodobra napolnila ploščad pred trgovino Lisce na Slovenski cesti, pa je samo še potrditev tega, da bodo košarkarice na letošnjem prvenstvu EuroBasket zagotovo imele tudi močno podporo navijačev.

Dogajanje sta povezovala Flora Ema Lotrič in Blaž Babič.

Po modni pisti so se sprehodile manekenke Maja Zupan, miss Slovenije 2017, Anamarija Kastelic, miss turizma Slovenije 2021, Morgana Carneiro da Silva, Klara Videmšek, Tjaša Železen, Špela Klemenčič, Maša Sara Modic, Emma Peralta, Maruša Trefalt, Vita Čpajaković ter Leo Kranjc in Blaž Kričej Režek, ki smo ga lahko spremljali v oddaji Sanjski moški Slovenije.

Dogajanje se je nato preselilo v restavracijo Nebo, kjer je povabljene goste navdušil kabaret program, manekenke in manekena pa so se po prizorišču sprehodili v še bolj vroči različici, tokrat v zapeljivih modelih spodnjega perila Lisca. Zbrane sta nagovorila direktor Lisce Luka Južna in direktor marketinga Anže Marčun.

Med povabljenimi gosti je bilo veliko modnih navdušencev, poslovnih partnerjev, športnikov, predstavnikov medijev ter Liscinih ambasadorjev. In prav ambasadorji in promotorji, ki Lisco oznanjajo na družbenih omrežjih in v medijih, so tisti, s katerimi Lisca že več let sklepa sodelovanja in ji pomagajo osvajati nova tržišča.

 

Foto: MEDIASPEED

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.