V zakulisju snemanja

V zakulisju snemanja
28. februar 2022

Vsak snemalni dan prinaša zanimive izkušnje, nenazadnje tudi zabavne zgodbe in ustvarja prijetno ozračje. Še posebej zanimivo je bilo tokratno snemanje, na katerem sta pred nami stali 2 hčerki in 2 mami, skupno pa le 3 osebe. 3 generacije prekrasnih žensk, ki navdihujejo ljudi okoli sebe in izžarevajo ljubezen in podporo.

Na snemanju so pozirale 18-letna Tajda, njena mama, 45-letna Jasmina in njena babica - nona, 70-letna Nada. Kljub razliki v letih smo takoj opazili precej skupnih lastnosti, podoben videz in neusahljivo energičnost. V prijetnem in razigranem vzdušju so se prelevile v vlogo manekenk in tako poosebile »Lisco za vse generacije«.

Da so se pred fotografskim objektivom počutile sproščeno, je poskrbela njim ljuba glasba - od živahnih modernih ritmov, do umirjenih melodij klasične glasbe. Druga drugo so spodbujale, se motivirale in si delile pohvale. Čutili sta se družinska povezanost in medsebojna naklonjenost.

Med snemanjem smo se pogovarjali o tem, kaj vse počnejo v življenju in slišali zelo zanimive zgodbe. Celotna družina je izjemno predana športu. Najmlajša Tajda je plesalka in da res zna začutiti glasbo, se je pokazalo pri poziranju. Mama Jasmina obožuje tek in s svojim možem vodi tekaško društvo, poleg tega je tudi avtorica 2 knjig. Tudi nona Nada pri svojih zrelih letih še vedno teče, zanimata pa jo tudi kmetovanje in zeliščarstvo.

Ljudje jih radi povprašajo, kako to, da jim nikoli ne zmanjka energije, one pa odgovarjajo, da je imajo še ogromno na zalogi.

Z radovednostjo, ki pritiče športnim očem, so opazovale tudi našo fotografinjo Majo, ki se med fotografiranjem prelevi v pravo telovadko, medtem ko skuša ujeti prave trenutke iz različnih zornih kotov.

Tajda, Jasmina in Nada se bodo snemalnega dne zagotovo spominjale še dolgo, nepozabna izkušnja pa bo za vedno ostala ujeta v fotografijah.

Najlepše se zahvaljujemo vsem ženskam na snemanju in tudi tebi, ki to bereš! Navdihuješ nas in želimo ti vse najboljše!

Ker si to zaslužiš! ♥

#Women2Women

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.