Kako zabavno preživeti obdobje #ostanidoma

Fotografija - Kako zabavno preživeti obdobje #ostanidoma
15. april 2020
Kam danes? Na počitnice!

Če imate doma male nadobudneže, s katerimi zadnje tedne preživljate precej več časa kot sicer, vam morda že zmanjkuje idej (in živcev). Da vsem nekoliko popestrite dneve, predlagamo, da se odpravite na počitnice!

1. IZBERITE DESTINACIJO
Vsak član družine naj na listek napiše svojo sanjsko počitniško destinacijo. Si želite na Maldive? Brez zadržkov jih napišite – tokrat o izbiri ne bo odločala denarnica. Listke vrzite v škatlo ali vrečko, potem pa naj najmlajši član izžreba vaš počitniški cilj.

2. OPREMITE APARTMA
Ker bodo vaše počitnice kar v domači dnevni sobi ali na vrtu, je potrebno »počitniški apartma« primerno tematsko opremiti. Vzemite v roke škarje, karton, barvice … in izdelajte veliko tablo z napisom (da bodo tudi vaši prijatelji, ki jih boste mimogrede poskypeali s počitnic, videli, kje ste). Mogoče narišete še kakšno palmo, galeba, ribe – ali pa za vzdušje uporabite kar domači fikus in zlato ribico.

3. SPAKIRAJTE KOVČKE
No, kovčki lahko ostanejo tudi na podstrešju, bodo pa »počitnice« veliko bolj zabavne, če se boste njim primerno tudi oblekli. Ste izžrebali počitnice na morju? Obvezno oblecite kopalke! Ne pozabite niti na sončna očala, pokrivala, brisače, vodne brizge … in seveda sladoled! A pozabite na leta – zabavajte se, kot da ste resnično na počitnicah!

Ko boste utrujeni od počitniških vragolij, pa otrokom predlagajte, da narišejo svoje sanjsko poletje. Ali pa jim preprosto NATISNITE zgornjo ILUSTRACIJO, ki jo lahko pobarvajo in ustvarijo svojo različico najljubših kopalk. Vi pa končno v miru spijte tisto kavo.

Natisnite pobarvanko

P.S.: Navdih je lahko NOVA kolekcija kopalk
© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.