Zapelji žensko v sebi

Zapelji žensko v sebi
25. marec 2022

»To, kar čutim do spodnjega perila je zelo podobno tistemu, kar čutim do dišav. S perilom zapelješ samo sebe in to je misel, od katere ne odstopam.

Zato perila nikoli ne kupujem z namenom, da bi z njim očarala svojega moža. Skoraj prepričana sem, da niti ne ve, kaj vse imam v predalu.

S tem ne mislim na tiste najbolj preproste hlačke ali pa korekcijske modrčke. Tudi še tako razkošni kompleti so stvar, ki jo hranim zase.

Zakaj, se verjetno sprašujete. Preprosto zato, ker imam do celotne zgodbe izbiranja perila skrajno zaseben odnos. Z njim poveličujem svojo ženstvenost. Ženske perilo kupujemo zase.

Samo zase.

Vsaka, ki je na primer kdaj poskusila s pasom za nogavice je hitro ugotovila, da je občutek ženstvenosti, ki te preplavi ob zapenjanju nogavic, nepopisen. Ta diskreten, damski kos intimne garderobe te v rekordno hitrem času preobrazi v Žensko z močjo. Tudi, če je tvoja samozavest iz takšnega ali drugačnega razloga malce manj izrazita. Ali pa če se ti zdi, da nimaš tako opazne modne govorice - s pravim kosom spodnjega perila lahko ustvariš vzdušje, ki je jasno le tebi. Elegantno spodnje perilo je darilo, ki si ga nameniš, ker si srečna, da si ženska.

Če se vrnem k zgoraj omenjeni primerjavi med perilom in dišavami. Tako kot parfume izbiramo po instinktivnem občutku, naj bo tudi izbira perila prepuščena tistemu prvemu vzgibu. Predno začnemo razmišljati o tem kaj je praktično in kaj ne, raje poslušajmo govorico srca. Dejstvo je, da je sodobno perilo izredno nosljivo. Ne glede na kompleksno konstrukcijo čipke ali kroja, moderno spodnje perilo je zasnovano z namenom, da se ženska v njem dobro počuti.

Potrebujemo to, drage moje.

Me smo tiste, ki si moramo podariti pozornost, zapeljati moramo same sebe.

Z izjemno lepim perilom se to zgodi presenetljivo hitro.«

#Women2Women
Besedilo & fotografije: @nikaurbas

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.