Ženska, ki ljubi naravo

Ženska, ki ljubi naravo
15. marec 2022

Draga ženska!

Na poti skozi življenje se mnogokrat zavemo, da so drobne stvari tiste, ki na koncu štejejo največ. Ženska notranja moč in njena iznajdljivost sta tisti značilnosti, ki lahko spremenita v zlato vse, česar se dotakneta. Ženska je sposobna ustvariti veličasten zaklad praktično iz nič.

Spoznaj 3 generacije prekrasnih žensk, ki navdihujejo ženske okoli sebe in izžarevajo ljubezen do življenja. Spoznaj 70-letno Nado.

https://www.youtube.com/watch?v=BzYpiJJat-4&list=PLPmhnH1Oppka8Bt7g1g5qTqbdIzVU3c5A&index=3

Nada je izjemno dragocena nona svojim vnukom, katerim vedno rada bere in z njimi deli svoje obširno znanje. Z ljubeznijo do narave in z ustvarjalnimi rokami gradi nov svet okoli sebe; goji zelišča in dišavnice, izdeluje zeliščne soli in naravna mazila, dušo pa si poboža z lastnimi čaji. Za naravo skrbi tudi z recikliranjem tekstila.

Njeno znanje izhaja iz njenega srca.

Če želiš v svetu videti spremembo, potem je skrajni čas, da zavihaš rokave in eno narediš.

Pomisli … kako pa ti gradiš svoj svet okoli sebe? Kaj te obkroža in ti vsakodnevno prinaša veselje?

Nada občuduje samostojne ženske … ženske, ki si drznejo. Njena vzornica je pisateljica in filozofinja Simone de Beauvoir, ki si je v svetu moških drznila postaviti za ženske in s tem počasi začela spreminjati njihov svet.

Nada pa se za nasvete rada obrne tudi na svoji mlajši vzornici, hčerko Jasmino in vnukinjo Tajdo. Kljub mladim, najstniškim letom vnukinjo izredno spoštuje zaradi njenega posluha za družinske vzore, pri Jasmini pa ceni njeno odločnost ter njen večni, neusahljivi optimizem. Obdajajo jo čudovite ženske.

S svojo pridobljeno modrostjo ti Nada na srce polaga tole:

»Kar misliš narediti, naredi. Nato nadaljuj z uresničevanjem novih zamisli.«

#Women2Women

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.