Ženska, ki ljubi umetnost

Ženska, ki ljubi umetnost
21. marec 2022

Draga ženska!

Družina je tam, kjer je ljubezen. Družine se ne opisuje le po krvi, temveč po medsebojni bližini. Družina so prijateljice, ki si stojijo ob strani ob hudih časih. So ženske, ki se nasmehnejo druga drugi in si pomagajo. Družina nastane, ko delimo ljubezen.

Spoznaj 3 generacije prekrasnih žensk, ki navdihujejo ženske okoli sebe in izžarevajo ljubezen do življenja. Spoznaj 18-letno Tajdo.

https://www.youtube.com/watch?v=X60GdIWBQPM&list=PLPmhnH1Oppka8Bt7g1g5qTqbdIzVU3c5A&index=3

Tajda je ustvarjalna mladenka, ki uživa v umetnosti v različnih oblikah. S srcem začuti umetniška dela v galerijah, se prepusti glasbi na koncertih in obiskuje gledališča, kjer najde inspiracijo. Rada pleše v intimi svojega doma, v roke pa rada vzame tudi dobro knjigo ali poprime za svinčnik ter belemu papirju vdahne življenje.

Njena ustvarjalnost je vir njene energije.

Kreativnosti ne moreš porabiti. Bolj, kot jo uporabljaš, več je imaš.

Pomisli… kaj pri tebi sproži ustvarjalnost? Kakšna stvar ti tako zapolni misli, da se je veseliš že vnaprej?

Tajda išče navdih tudi v ženskah, ki jo obkrožajo. Prav v vsaki lahko najde nekaj dobrega, ker vsaka obvlada neko drugo področje. Spremlja nekaj slavnih vplivnih žensk, vendar največ inspiracije dejansko dobi od ljudi, ki jo obkrožajo - družinskih članov in prijateljic. Iz pogovorov črpa energijo in širi svojo razgledanost.

Uživa v družbi svoje none in občuduje njeno vztrajnost, da kljub slabim dogodkom, ki se ji zgodijo, sama kroji svojo srečo. Svojo mamo pa ima rada zaradi njene pozitivnosti, ljubezni do družine in vere, ki jo ima do nje - Tajde. Občuduje jo, ko se loti novih podvigov in dosega cilje, ki si jih tako rada postavlja.

Tajda se ne meni za omejitve in ti sporoča to:

»Dosezi vse, kar v svojem življenju lahko. Preizkusi se v vsem, pusti si ljubiti, bodi samozavestna, sledi svojim željam in bodi čim bolj drugačna od drugih.«

#Women2Women

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.