Ženska, ki ljubi življenje

Ženska, ki ljubi življenje
07. marec 2022

Draga ženska!

Tako smo si podobne, pa vendar tako različne. Vsaka posebej piše svojo zgodbo življenja in prepleta vanjo zgodbe drugih žensk. Nitke se združujejo in nastaja čaroben vzorec.

Spoznaj 3 generacije prekrasnih žensk, ki navdihujejo ženske okoli sebe in izžarevajo ljubezen do življenja. Spoznaj 45-letno Jasmino.

https://www.youtube.com/watch?v=vR_Y1jm1uP0&list=PLPmhnH1Oppka8Bt7g1g5qTqbdIzVU3c5A&index=4

Jasmina je ljubeča mamica 4 otrokom in uživa življenje v popolnosti. Stvari, ki jih obožuje, postanejo njena »služba«. Jasmina namreč izjemno rada teče, trenira, bere, piše, pripoveduje, organizira, plava, ljubi pa tudi naravo in umetnost.

Sliši se ogromno vsega, kajne? Res je! Ampak …

Ko uživaš v stvareh, ki jih počneš, to nikoli ni mučno delo. To je užitek, ki te vedno znova napolni z energijo.

Pomisli … kaj osrečuje tebe? Katera stvar se vedno znova srečuje s tabo v tvojem življenju in bi jo lahko počela vsak dan?

Jasminina vzornica je resnična junakinja v njeni knjigi, Kazimira Lužnik – deklica, ki se ni pustila postarati in je bila s svojo neizčrpno energijo sonce, ki s svojimi toplimi žarki greje vse okoli sebe in nas uči zaupanja v dobro.

Njeni vzornici pa se skrivata tudi bližje, v njeni družini. Pri svoji hčerki Tajdi obožuje njeno živahnost in sproščenost, pri svoji mami Nadi pa ceni njeno enciklopedično znanje, njeno damsko eleganco in dejstvo, da je izjemno dragocena nona svojim vnučkom. Njena družina je njena moč.

Kot ženska ženski, Jasmina s tabo deli to misel:

»Če želiš izboljšati svet, izboljšaj najprej sebe. Postani svoja najboljša različica.«

#Women2Women

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.