Znane vplivnice v novi prodajalni v Sevnici

Znane vplivnice v novi prodajalni v Sevnici
18. marec 2023

Marec s pomladjo prinaša sveže novosti, nove kolekcije in novo energijo. Prinesel pa je tudi veliko novost - novo prodajalno Lisca, ki je sredi marca odprla vrata v Sevnici in zaživela v sodobnem videzu in skladno z najnovejšimi svetovnimi trendi. Prijetna atmosfera zagotavlja odlično nakupovalno izkušnjo, odlično atmosfero pa je prineslo tudi otvoritveno dogajanje.

Lep cvet modnih vplivnic, med katerimi je bilo tudi nekaj moških predstavnikov, je uživalo v zabavnem vzdušju. Sodelovali so v zabavnih igrah, ki so jih popeljale v zanimiv svet Lisce in nastajanja kreacij.

Pomerile so se v kvizu, v katerem so izvedele marsikatero koristno informacijo, vstopile v zahteven svet nastajanja modrčka, na koncu pa so se nekateri pomerili še v ustvarjanju modnih poletnih stajlingov.

Ustvarjeni stajlingi vplivnežev krasijo novo prodajalno, vsem pa je skupno, da bo letošnje poletje zelo barvito in energično.

Otvoritvenega dogodka so se udeležili modne navdušenke in navdušenci Tjaša Kokalj Jerala, Nika Urbas Ambrožič, Katarina Benček, Vita Starman, Jerica Zupan, Sonja Kokalj, Ana Žontar Kristanc, Teja Vrbnjak Erbežnik, Alenka Trogrlič, Matjaž Ambrožič in Marko Pavlović.

 

Foto: MEDIASPEED

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.