Ni ideje za darilo za fanta ali za punco? Lisca ti pomaga.

darilo za fanta ali darilo za punco
04. oktober 2023

Ko zmanjka idej za darilo zanj …


Si tudi ti med tistimi, ki že ob sami misli na ideje za darilo za fanta dobiš pike? Popolnoma te razumemo: najti popolno darilo za moškega je včasih res težko. Čeprav sta skupaj že leta in se ti zdi, da ga poznaš do obisti, zna biti vsako iskanje darila zanj stresno. Tu so obletnica, rojstni dan, božič, valentinovo, pa še kakšen dan, ko želiš svojega moškega razveseliti kar tako, brez posebnega razloga – in človek sčasoma preprosto ostane brez idej.


Fant verjetno pravi, da ničesar ne potrebuje, darilo iz sanj pa bi najbrž bil porsche … A ker sumimo, da tvoja denarnica tako dragih daril ne dopušča, imamo zate top ideje za darilo, kaj kupiti fantu za božič, obletnico ali za rojstni dan in ga razveseliti z res uporabnim in lepim presenečenjem.

Ko nimaš pojma, kje kupiti darilo zanjo …

Dejstvo: tudi če si fant, ti ni prav nič lažje. Dandanes je koledar vsakega moškega poln pomembnih datumov, ko je treba kupiti darilo za punco in v izogib težavam jih preprosto ne smeš pozabiti. Rojstni dan, obletnica in božič so stalnica, a pri ženskah je treba biti pozoren tudi na darilo za dan žena in valentinovo. Seveda pa ne bo prav nič jezna, če jo s čim posebnim pocrkljaš tudi za materinski dan – konec koncev je mati tvojih otrok.


Če si brez idej, ti pri Lisci lahko pomagamo. Zbrali smo odlične ideje za darilo za punco, ki bodo rešile tvojo dilemo s tem, kaj ji kupiti za božič, rojstni dan, obletnico in vse druge pomembne datume, za katere verjamemo, da jih imaš v malem prstu. V nadaljevanju ti predstavljamo super izdelke iz naše ponudbe, ki jo bodo gotovo razveselili.

Pomagamo ti izbrati darilo zanj za različne priložnosti

Najboljše ideje za božično darilo za fanta

Konec leta prinaša zaključne zabave, zabavna druženja, prve snežinke, pa tudi dileme glede obdarovanj.Ne glede na to ali se tik pred zdajci sprašuješ, kaj kupiti fantu za božič, božično darilo za fanta izbiraš tik pred zdajci ali si vzameš čas in se temeljito posvetiš brskanju po trgovinah ali spletu, je nakupovanje decembra še posebej stresno. Naglica, gneča in predvsem pomanjkanje idej lahko dodobra načnejo živce.


Proti naglici in gneči žal nimamo rešitev, lahko pa priskočimo na pomoč in natresemo ideje za darilo za tvojega moškega. Pižama je prava božična klasika in če izbiraš modro, to darilo zanj ne bo prav nič dolgočasno. Seveda pa si je treba pred izbiro odgovoriti na nekaj vprašanj:


-Kakšne barve so najbolj všeč tvojemu fantu?

-Mu je kakšen vzorec še posebej pri srcu?

-Je fant bolj vroče sorte ali ga rado zebe?


Pri Lisci so na voljo tako pižame z dolgimi rokavi in hlačnicami kot poletni kompleti, in to v pisani paleti barv. Posebej priporočamo:

 

Moška pižama Poseidon je na voljo v petih velikostih, tudi v 2XL, da bo prav tudi največjim mišičnjakom. Izbirati je mogoče med varianto z dolgimi rokavi in hlačnicami ter poletno varianto s kratkimi rokavi in hlačnicami.


Izdelana je iz mešanice bombaža in elastana. Ima okrogel vratni izrez s potiskanim zgornjim delom, spodnji pa je enobarven in z žepi, da bo lahko tvoj dragi tudi kaj shranil. 


Si že predstavljaš svojega moškega v tejle prelepi pižami? Spada res med top ideje za darilo za fanta, ki mu veliko pomenijo udobje in kakovostne tkanine.

 

 

 

Moška pižama poseidon

 

 

 

moska pizama poseidon

 

A še z nečim lahko fanta ta božič prav posebej razveseliš in mu pričaraš nekaj božičnega vzdušja, tudi ko bo božič že davno mimo. Predstavljamo Liscine praznične boksarice Jolly v rdeči božični barvi. Mehka tkanina, popolno udobje in prileganje ter prijetno široka elastika v pasu … Celo Božiček bi se jih razveselil, gotovo se strinjaš, da so tudi super darilo za fanta.

 

 

 

rdeče gate

 

 

 

 

 

 

 

moške gate

Ideje za darilo za rojstni dan za fanta

Popolno rojstnodnevno darilo za moškega? Odgovora na to vprašanje nimamo. Vse je odvisno od tvojega fanta in njegovih preferenc. Morda se bo razveselil doživetja, npr. super večerje ali  adrenalinskega spusta z ziplinom, morda pa so mu ljubša materialna darila.

A nekaj vemo zagotovo. Vsak moški v življenju potrebuje dodatne spodnjice. Zato karkoli mu boš že kupila, s spodnjicami kot piko na i ne moreš zgrešiti. 


Sploh če se boš odločila za komplet treh boksaric iz naše linije Argo, ki poskrbijo za popolno udobje z mešanico modala, bombaža in elastana. Gre za model, ki se odlično prilega in pride prav tako za vsak dan kot za posebne priložnosti. Nam je še posebej všeč široka elastika v pasu z logotipom Lisca. Naj se ve, da si za darilo za fanta izbrala udobje in slovensko kakovost.



moške gate

 

Kaj kupiti fantu za obletnico?

Rada se imata, dobro ga poznaš in človek bi bil prepričan, da bodo ideje za darilo za obletnico kar vrele iz tebe. A resnica ne bi mogla biti bolj drugačna. Beliš si glavo, a dobre ideje za darilo za fanta ni od nikoder.


Kaj, ko bi za tokratni rojstni dan tvojega dragega malce pomislila tudi nase? V čem ga rada vidiš, kaj bi razveselilo tudi tebe? Seksi moško spodnje perilo seveda!


Na tem področju smo pri Lisci še prav posebej dobro podkovani. V naši ponudbi najdeš klasične spodnjice in tako oprijete kot ohlapne boksarice. Zdaj si moraš samo še odgovoriti na vprašanje, kaj tvoj dragi rad nosi spodaj. Navadne spodnje hlače ali boksarice? Ali so boksarice oprijete ali ohlapne? Odgovor verjetno ne bo težak, samo pobrskaj po njegovem predalu za perilo ali pa kar direktno vprašaj. Ne skrbi, zagotovo ne bo posumil, da zbiraš ideje za darilo.


Izbereš lahko posamično pakirane spodnjice ali take v kompletu po dvoje ali troje, spodnjicam pa lahko dodaš tudi spodnjo majico, ki pride še kako prav v hladnejšem delu leta. Celotna naša kolekcija moškega spodnjega perila navdušuje z mehkobo materiala iz mešanice modala, bombaža in elastana, kar je zagotovilo za udobno nošenje, odlično prileganje in seksi podobo tvojega moškega.


Kaj praviš na te boksarice iz naše ponudbe? Odlično jih lahko dopolniš s to spodnjo majico brez rokavov. Če pa želiš pomnožiti veselje, izberi komplet, v katerem je spodnjic več. Res idealno darilo za fanta, ki pride prav ob kateri koli priložnosti.

boksarice

spodnja majica brez rokavov

Pomagamo najti darilo zanjo ob različnih priložnostih

Najboljše božično darilo za punco

Če bi bil Božiček, bi bilo kupovanje daril mala malica, a ker nadnaravnih sposobnosti nimaš (vsaj predvidevamo, da ne), se je treba vsako leto znova ubadati s tem, kaj kupiti punci za božič. Pričakovanja so velika in pritisk tudi: izbrati božično darilo za punco in zadeti v polno, je približno toliko verjetno kot sedmica na lotu.


A brez skrbi, za letos je težava rešena, saj imamo zate super idejo za darilo za božič za punco, ki jo bo pustilo odprtih ust in ji le še utrdilo prepričanje, da ima res super fanta.

 

halja Mirabelle

 

 

Kaj praviš na tole čudovito haljo Mirabelle v barvi cvetočega poljuba? Upamo si staviti, da boš zagotovo deležen kakšnega, ko punca odvije darilo.

Če pa tvoji dragi rožnata barva ni ravno pri srcu, lahko izbiraš še med veliko drugimi modeli in barvami. Naše halje oz. jutranja ogrinjala so udobna in praktična ter s priročnim trakom za zavezovanje za toplino in prijetno mehkobo.

 

 

Seveda pa je prekrasno darilo za božič tudi pižama: vsaki punci pride prav, sploh v hladnih dneh okoli božiča. Če si se odločil, da bo letos Božiček še posebej radodaren, lahko poleg halje nabaviš še ujemajočo se pižamo Mirabelle ali pa izbereš kakšen drug model iz naše bogate ponudbe.

 

pižama mirabelle

pižame

Kaj kupiti punci za darilo za obletnico

Punca ti gotovo pomeni vse na svetu in sprašuješ se, kako jih z darilom za obletnico pokazati, da jo ceniš in uživaš v vajini zvezi. Najbrž so prijetni trenutki v dvoje tisti, ki štejejo največ, a prepričani smo, da se nobena punca ne bi branila še kakšne materialne pozornosti.


Čeprav dobro veš, kaj ji je všeč, kaj potrebuje in ima rada, je vseeno izredno težko najti točno tisti kos, ki je tako popoln kot ona in kar vpije, da jo imaš rad. Torej, kakšno je idealno darilo za obletnico za punco? Mi razmišljamo v tej smeri: prefinjeno, nežno, udobno in seksi. Že veš, kam merimo? Čudovito spodnje perilo seveda!


Sploh ne vemo, kjer bi začeli, tako pestra je ponudba spodnjega perila v Lisci.


Je to vajina prva obletnica? Potem priporočamo zapeljivo perilo kot iz filma naše linije Sympathy s čipko v dekolteju in udobnimi elementi.

nedrček brez opore

nedrček z oporo

 

Sta skupaj že dolgo in je vajin odnos prerasel v rutino? Nič ga ne začini bolje kot skrbno izbran kos perila. Posebej priporočamo linijo Amaze prefinjenega in izredno zapeljivega kroja.

 

Modrček s penasto košarico

Brazilke High Leg

To je idealno rojstnodnevno darilo za punco

 

Večna dilema: kaj kupiti punci za rojstni dan? Tole je naš predlog: Liscino športno perilo. Povsem logična izbira, če je tvoja punca športnica, a tudi če ni, so v naši ponudbi kosi po zadnji modi, ki jih lahko nosi tudi kot čisto običajna vrhnja oblačila.


Celotna naša linija športnega perila je izdelana iz udobne prožne pletenine, ki odvaja vlago in pusti koži dihati. Gre za aktivno funkcionalno športno perilo, primerno za izvajanje športnih aktivnosti nižje intenzivnosti. In kot že rečeno, idealno je tudi za vsak dan, npr. za izlet ob rojstnem dnevu, na katerega jo boš verjetno peljal.

Športni modrček brez opore

Športne pajkice

Kako izbrati valentinovo darilo zanjo

Pravzaprav je prav vsak kos iz naše ponudbe odlično valentinovo darilo zanjo – skoraj ne moreš zgrešiti. No, odsvetujemo samo perilo za oblikovanje postave – iz očitnih razlogov. Razen če ne gre za izrecno željo punce, raje ne tvegaj, da ne bo darila razumela narobe.


Če potrebuješ še kakšno usmeritev več za darilo za punco, so v članku Darilo za valentinovo, ki osreči: izberi popoln kos iz Lisce na povezavi zbrane odlične ideje za darilo za valentinovo, ki jo bodo zagotovo navdušile. 


Morda še posebno priporočilo: poznaš zapeljive babydoll oblekice iz naše ponudbe? Zasnovane so kot lahkoten modrček z daljšo majčko in so vroče kot vroče žemljice. Preveri ponudbo na povezavi in izberi model, idealen za tvojo punco.

Ko je najti idealno darilo za partnerja čisto preprosto …

Pri Lisci smo letos na misiji prav vsem pomagati najti idealno darilo za partnerja. V bistvu so vsi naši izdelki lahko super darilo za moškega ali žensko, a naša ponudba je res pestra, zato smo ti z zgornjim seznamom želeli nekoliko olajšati izbiro. Upamo, da ti bodo naše ideje za darilo za fanta ali za punco prišle prav in te odrešile zagat ob izbiranju darila. Veselo nakupovanje!

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.