Valentinovo perilo, s katerim rečeš DA ljubezni

Valentinovo perilo, s katerim rečeš DA ljubezni
02. februar 2023

Obožuješ ljubezen?

Kaj pa dan ljubezni? Valentinov dan? Nekateri ga komaj pričakujejo, ker prinaša še eno priložnost več za romantiko in strast, medtem ko drugi komaj čakajo, da mine. Med katere se prištevaš ti?

Kako torej preživeti valentinovo in se ob tem zabavati?

 


Si sveže zaljubljena?

Če ti v trebuhu plešejo metuljčki in si ne moreš pomagati, da se svojega partnerja ne bi dotikala, potem izkoristi valentinovo brez zadržkov. Povzdigni ljubezen z obilico razvajanja in s porednimi igricami, ne glede na to, ali bosta večer preživela v restavraciji, v hotelu ali doma.

Obleci tisto seksi perilo, ki se ti je vedno zdelo rezervirano le za v filme. Že imaš čipkaste hlačke, modrček, pasek in samostoječe nogavice? Še ne? Potem si jih privošči. In verjemi, perilo ne bo čudežno delovalo le nanj, pač pa tudi nate.

 


Si že dolgo v zvezi?

Se ti včasih zdi, da sta skupaj že vsaj 100 let in je ljubezen postala rutina? Valentinovo lahko izkoristiš v svoj prid. Lahko si malce sebična in svojo boljšo polovico spomniš, da vas je včasih precej bolj razvajala - in da nisi samoumevna.

Pa tudi preveč zahtevna ne. Lahko mu, namesto prijateljici, "po nesreči" posreduješ elektronsko sporočilo s kosi perila, ki so ti nadvse všeč, a si jih sama ne boš privoščila, ker jih za doma itak ne potrebuješ. Precej verjetno bo razumel namig - tako boš dobila odlično valentinovo darilo, ki ga bosta lahko takoj preizkusila skupaj.

 


Si samska?

Potem se zavedaš, da je najpomembnejša ljubezen tista, ki jo gojiš do sebe. Zato tokrat na valentinovo misli nase! Poskrbi, da se boš počutila odlično in si privošči tista razvajanja, o katerih sicer le sanjaš.

Dan v službi zaključi prej, rezerviraj si gurmansko degustacijo, odpravi se na masažo in nakupovalno popotovanje - le zase. Uživaj v trenutkih, ko si na prvem mestu ti sama.

 

© 2023 Lisca d.o.o. Vse pravice pridržane.